Onze klanten

Image

Onze klanten

A&M ICT beheer zorgt voor maatwerk in advies en beheer van ICT voor ZZP’ers en MKB 2-100 medewerkers in Noord-Holland (Noord). Wij zorgen ervoor dat alle computers binnen uw bedrijf werken en zorgen voor een veilig netwerk. Maar ook denken we mee over software, trainen we uw medewerkers in Office 365. Wij garanderen uw continuïteit op ICT gebied.

We hebben kennis van en ervaring bij veel verschillende bedrijven, zoals in de zorg-, techniek-, dienstverlening- en logistieke sector.

Meer informatie

Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Goede ondersteuning

Super bedankt Bert, voor je goede ondersteuning (zelfs buiten kantooruren) tijdens mijn "HELP" moment met het installeren van Microsoft Teams!

No-nonsense

Samenvattend kan ik stellen dat A&M ICT Beheer in de persoon van Edwin Delis een uitstekende dienstverlening heeft. Afspraken worden snel maar ook goed nagekomen. Ook is de beloofde snelheidsverbetering meer dan waargemaakt. Het betreft een Noord-Hollands no-nonsense bedrijf waarbij ik persoonlijk contact en kwaliteit hoog aangeschreven staat. Om die reden kan ik A&M ICT Beheer uit Heerhugowaard dan ook van harte aanbevelen.

Kennis dichtbij

Mooi notebook, koppeling met de mobiele telefoon en zowel Sandra als ik kunnen vanuit huis onze werkzaamheden doen! Wanneer ik weer eens iets niet snap, kan ik onderweg naar huis zo bij A&M langs rijden. Kortom wij van BNI NHN bevelen Bert en zijn medewerkers van A&M ICT Beheer van harte aan.

Maak kennis met onze vakkennis

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl