OneDrive & SharePoint

Image

OneDrive-for-business

Met OneDrive heb je altijd en overal toegang tot al je bestanden. Aan jou de keuze op welk apparaat je, je bestanden wilt openen, bewerken en delen, waar je ook bent.

Als je je apparaat kwijtraakt of als het stuk gaat, verlies je je bestanden en foto's niet wanneer ze zijn opgeslagen in OneDrive. Met OneDrive blijf je verbonden, deel je documenten en presentaties met je collega's en werk je in realtime samen.

Voor organisaties is het ook mogelijk om bepaalde beleidsinstellingen in te richten in OneDrive, waaronder huisstijl en formats. OneDrive Business is onderdeel van Microsoft Office 365.

SharePoint

SharePoint is een platform specifiek voor het delen van documenten en gegevens met de gehele organisatie. Dit maakt het makkelijker om een complete organisatie direct toegang te geven tot alle gegevens. Werken verschillende afdelingen regelmatig met elkaar samen? Dan kan SharePoint de uitkomst zijn om gemakkelijk documenten te delen.

Binnen een SharePoint omgeving kun je toegang tot gegevens ook regelen per medewerker en/of per vakgebied. Dit wordt gedaan op basis van verschillende gebruikersrechten. Deze gebruikersrechten zorgen ervoor dat gevoelige gegevens worden afgeschermd waar dat nodig is.

SharePoint maakt het organisaties bovendien gemakkelijker om te monitoren wat er allemaal met gegevens gebeurt binnen de organisatie. Met verschillende beveiligingsmogelijkheden worden alle gegevens optimaal beschermd, waardoor kwaadwillende minder makkelijk toegang kunnen krijgen.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl