Websites & mail

Image

Webhosting en domeinnamen

Het vastleggen van de domeinnaam voor jouw website, wij regelen het voor je. En als je dan je eigen domeinnaam hebt, een website wil opzetten of al hebt en je gaat mailen dan heb je webhosting nodig. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor te zorgen dat jouw website en e-mail altijd beschikbaar zijn, bieden wij webhosting aan.
Hiermee zorgen wij ervoor dat updates worden uitgevoerd en de server wordt beveiligd. Op de server kan jij bestanden uploaden van jouw website en worden mails naar jouw mailadres opgeslagen. Veiligheid voor jou, voor de bezoekers van je website en de klanten die mailen.

Meer over domeinnaamregistratie

Met een domeinnaam heb jij een unieke naam op het internet om jouw website of webwinkel te zoeken, te laten vinden en te openen. De meeste domeinnamen worden gebruikt voor websites En je kunt ook een domeinnaam aanvragen voor een persoonlijk e-mailadres, zodat achter @ jouw domeinnaam komt te staan, zoals bij ons: mail@aenm.nl 

Iedere domeinnaam is uniek, het is niet mogelijk om een domeinnaam te registreren die al bestaat. Wij kunnen controleren of de naam die jij hebt bedacht nog beschikbaar is. Zo niet, dan denken we graag met je mee over een andere domeinnaam. Is de domeinnaam vrij dan kunnen wij deze voor je registreren.

A&M kan je helpen bij:

  • Het registreren van je domeinnaam.
  • Het verhuizen van jouw domeinnaam.
  • Het aanvragen van een domeinnaam voor jouw persoonlijke e-mail.
  • Het overdragen van een domeinnaam.
  • Het doorzenden van jouw domeinnaam.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl