Glasvezelaansluitingen

Image

Koper- en glasvezelaansluitingen

In heel Nederland zijn gemeenten, particulieren en bedrijven via koperdraden of glasvezel voorzien van internet.  Glasvezel geeft de snelste verbinding. Nog niet aangesloten op glasvezel? Wij kunnen regelen dat ook jouw bedrijf wordt aangesloten. A&M regelt het hele traject van provider tot aansluiting.
Is glasvezel nog niet mogelijk dan gaan we kijken naar de kopervebinding die er ligt en gaan we het zo optimaal mogelijke uit die verbinding halen.

Meer weten, bel of mail ons. Of kom even langs. De koffie staat klaar.

Verschillen in snelheid

FTTH, VPlus, VDSL en BVDSL, het zijn allemaal afkortingen die staan voor de wijze waarop de internetverbinding wordt gemaakt en hoe snel die verbinding is. Glasvezel is hier de snelste oplossing maar niet altijd mogelijk, gelukkig zijn er nog andere aansluitingen. We bespreken graag wat het beste is voor jouw bedrijf en wat er mogelijk is.

  • FTTH staat voor Fiber to the Home, een glasvezelaansluiting. Maximale snelheid 1000Mb/1000Mb.
  • VPlus is de nieuwste ontwikkeling en zorgt voor super snel internet. Maximale snelheid 200Mb/60Mb.
  • VDSL is een goed alternatief voor glasvezel, het is goedkoper met toch een goede snelheid. Maximale snelheid 100Mb/30Mb.
  • BVDSL maakt gebruik van dezelfde techniek als VDSL. Bij BVDSL worden er twee draden gebruikt, zodat er een snelheid gehaald kan worden die 2x zo hoog is. Maximale snelheid 200Mb/60Mb.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl