Microsoft Office 365

Image

Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 werk je veilig en toekomstbestendig in een cloudomgeving. A&M ICT Beheer realiseert de installatie en helpt je op weg. We leren jou en je medewerkers omgaan met dit cloud-systeem om er maximaal gebruik van te kunnen maken.

Teams, OneDrive en SharePoint

Onderdelen van Mircosoft 365 zijn o.a.: Teams, OneDrive en SharePoint. Het verschil tussen OneDrive, Teams en SharePoint zit hem voornamelijk in de toegankelijkheid van bestanden. OneDrive is voor persoonlijk gebruik, Teams is om samen te werken en SharePoint helpt om bestanden op een gestructureerde manier te bewaren. Regelmatig maken organisaties al gebruik van OneDrive en Microsoft Teams. Een SharePoint omgeving kan veel waarde toevoegen binnen de organisatie, we geven je graag advies en uitleg.

1 juiste versie

Vroeger werd er documenten regelmatig naar elkaar heen en weer gemaild. Dit maakt het juist lastig om iedereen toegang te geven tot de meest recente versie. Dit is uiteraard niet de ideale manier. Microsoft  maakt het met Teams en SharePoint juist mogelijk om iedereen op een eenvoudige manier toegang te geven tot de recent versie van documenten, terwijl er altijd de mogelijkheid is om terug te kijken in de historie van het bestand en wijzigingen die zijn doorgevoerd. Dit werkt een stuk efficiënter en overzichtelijker.

De voordelen van Office 365

  • Tijd en plaats onafhankelijk kunnen werken.
  • Bestanden delen en tegelijk kunnen werken in één bestand.
  • Makkelijk terugschakelen naar eerdere versies van bestanden.
  • Microsoft Office 365 omvat alle apps waarmee elk bedrijf werkt: van Word tot Excel en van Outlook tot Teams.
  • Er zijn verschillende abonnementen mogelijk, passend bij jouw bedrijf en eenvoudig aan te passen aan bijvoorbeeld de groei van het bedrijf.
  • Voor kosten en uitgebreide uitleg lees de pdf: Microsoft 365 abonnementen.

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en advies op maat.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl