Glasvezelaansluitingen

Image

Gigasnel zakelijk glasvezel

DELTA Netwerk is gestart met een campagne om glasvezel aan te leggen op diverse bedrijventerreinen in West-Friesland West. Ook wij vinden het belangrijk dat er een stabiel én betaalbaar glasvezelnetwerk komt voor alle ondernemers op de geselecteerde bedrijventerreinen. Als 25% van de ondernemers ‘ja’ zegt tegen een glasvezelabonnement zal er glasvezel aangelegd worden. 

Waarom meedoen?

De vraag naar bandbreedte groeit continu, maar voor veel ondernemers zijn de kosten van honderden euro’s per maand een drempel. Door de vraag te bundelen is een betaalbaar glasvezelabonnement dichterbij dan ooit. Daar komt nog bij dat wanneer u zich voor 1 april 2023 aanmeldt, DELTA Netwerk geen aansluitkosten en geen vastrechtvergoeding in rekening brengt. 

  • FTTB Glasvezelinternet voor ZZP en bedrijf aan huis, vanaf €50 p.m. Maximale snelheid 1000Mb/1000Mb.
  • FTTB+ Hoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding voor (klein) zakelijk gebruik, vanaf €99 p.m. Maximale snelheid 1000Mb/1000Mb.
  • FTTO Hoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding voor intensief professioneel gebruik, vanaf €190 p.m. Maximale snelheid 1000Mb/1000Mb.
  • FTTO GZ Hoogwaardige zakelijke glasvezelverbinding voor bedrijfskritische toepassingen, vanaf €255 p.m. Maximale snelheid 1000Mb/1000Mb.
Hieronder kunt u via de buttons de prijslijst downloaden. Wilt u overstappen op Delta glasvezel kunt u het aanvraagformulier invullen en mailen naar mail@aenm.nl. Heeft u nog wat meer informatie nodig kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl