Over ons

Image

Wie wij zijn

A&M ICT Beheer is in 1998 ontstaan bij het samengaan van Agrotheek Automatisering en Montana Systemen. Een kennisbundeling van technische ondersteuning en ICT dienstverlening samen. Inmiddels is A&M ICT Beheer een vertrouwde organisatie in de regio Noord Holland. In 2020 is ook Björk IT bij ons aangesloten en zijn we nu een bedrijf met zo’n 10 medewerkers.

Een klein maar sterk team. We kennen elkaar en daarmee weten we dus wat er speelt, kunnen we snel schakelen en ondersteunen we elkaar.

Met A&M ICT Beheer krijgt u ICT diensten voor een vast bedrag per maand! Wij maken met al onze klanten heldere afspraken - geen verrassingen achteraf dus. Graag vertellen wij u meer over onze dienstverlening tijdens een persoonlijk gesprek, de koffie staat altijd klaar!

Meer informatie

Ons team

Ons team bestaat uit specialistische professionals die altijd voor u klaar staan.

Bert Hoogschagen
Bert HoogschagenTechnisch directeur
Ik zorg ervoor dat het technische team de tools heeft om te kunnen werken. Ik hou mijn skills bij door mee te helpen op de helpdesk en in het veld.
Edwin Delis
Edwin DelisDirectie
Van mij kunt u uitgebreide en eerlijke offertes verwachten. Ik spreek graag zaken met u door en ben goed in oplossingsgericht denken.
Eric Verhaeg
Eric VerhaegIT System Engineer
Mijn kennis en interesse ligt bij servers, werkstations en het opzetten van een soepel werkend systeem voor onze klanten en de eigen organisatie.
Yannick Manirambona
Yannick ManirambonaIT Support medewerker
Ik heb het voorrecht dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Zolang ik u blij kan maken met het oplossen van een ict-probleem ben ik in mijn element. 
Isabel Doodeman
Isabel DoodemanCommercieel Administratief
Geen dag is hetzelfde bij A&M, ‘never a dull moment’. De variatie in werkzaamheden houdt het werk voor mij boeiend. Ik kan en mag mijn eigen werktijd in delen en dan is er veel mogelijk, zelfs werken vanaf een vakantieadres. Gewoon geven en nemen aan beide kanten. Het is hier super fijn!
Raya Delis
Raya DelisHelpdesk Coördinator
Mijn uitdaging is het in goede banen leiden van de helpdesk en daarmee klanten tevreden stellen. Het regelen, coördineren, plannen en aanpakken is mij op het lijf geschreven. Oh ja, van mij kun je ook nog wel eens een offerte ontvangen.
Niels van Meerendonk
Niels van MeerendonkJunior IT Engineer
Het klantcontact en helpen bij het oplossen van problemen vind ik het leukste deel van mijn werk. Ik verdiep me graag in de mogelijkheden die Windows biedt en doe veel on-site werkzaamheden. 
Joost van der Bij
Joost van der BijIT Support medewerker
Ik houd me bezig met de planning, werkvoorbereiding en bewaak het overzicht van de back-up en het netwerk. Verder ondersteun ik de organisatie met allround werkzaamheden. 
Daan Ekkerman
Daan EkkermanStagiair IT Engineer
ICT'er in opleiding.
nieuwe collega
nieuwe collegaIT Engineer
Ik vind het mooi als een IT-oplossing het werk van mensen makkelijker en leuker maakt. Daarnaast duik ik graag de diepte in van complexe IT omgevingen en heb ik interesses in Cyber Security.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl