Microsoft Teams

Image

Microsoft Teams

Microsoft Teams is een platform speciaal gemaakt om met je collega’s te kunnen samenwerken. Met het Teams-platform heeft Office 365 diverse mogelijkheden tot samenwerken en overleg gerealiseerd, waaronder: chatten, videoconferentie, bestandsopslag en delen van bestanden. Met Teams wordt het gemakkelijker om snel contact met elkaar te leggen en bestanden te delen.

Binnen Microsoft Teams plaats je gegevens die voor een selecte afdeling relevant zijn. Door deze gegevens in een Team te plaatsen, zorg je ervoor dat het complete team direct toegang heeft tot deze gegevens. Het wordt op deze manier mogelijk om samen te werken aan verschillende soorten documenten.

Vroeger werd er documenten regelmatig naar elkaar heen en weer gemaild. Dit maakt het juist lastig om iedereen toegang te geven tot de meest recente versie. Dit is uiteraard niet de ideale manier. Microsoft Teams maakt het juist mogelijk om iedereen op een eenvoudige manier toegang te geven tot de meest recente documenten. Dit werkt een stuk efficiënter en overzichtelijker, waardoor er meer tijd is voor belangrijke taken.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl