ICT-checklist

Image

ICT-checklist: kennis & kostenbesparing

Ontdek of en wanneer je actie moet ondernemen

Als je het beheer van de ICT van jouw bedrijf geheel of gedeeltelijk zelf uitvoert, maak je waarschijnlijk regelmatig de afweging of het (deels) uitbesteden ervan geen betere oplossing is. Wij helpen je met onderstaande checklist.
Gebruik een paar minuten van je tijd om na te gaan: of uitbesteden iinderdaad een optie is, of je goed bezig bent maar toch kosten kunt besparen of extra kennis in huis moet halen.

Check hier het belang van goed ICT beheer

Beantwoord de onderstaande vragen. Is het antwoord op één van deze vragen ‘ja’ (aangevinkt), dan loont het de moeite om te onderzoeken welke verbeteringen er realiseerbaar zijn. Vink je meerdere keren een stelling/vraag aan, wacht dan niet te lang en onderneem actie. Stuur de checklist in. Wij nemen contact met je op. Een van onze collega's bespreekt welke verbeteringen haalbaar zijn en kijkt samen met jou naar de mogelijkheden en kosten van het (deels) uitbesteden van het ICT beheer.

Wij brengen graag samen met jou de hele IT-omgeving in kaart. Vink aan waar je nu niet precies van weet hoe het is geregeld.

Adresgegevens

A&M ICT Beheer
W.M. Dudokweg 39
1703 DA Heerhugowaard

Tel.  072 571 9899
e-mail: mail@aenm.nl