VOIP - A&M ICT beheer

tandwiel_smallWat is VoIP ? 

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Kortom: Bellen via het internet. Voor VoIP telefonie heeft u geen apart telefonienetwerk nodig. U sluit (VoIP) toestellen eenvoudig aan op een (aparte) internetverbinding.

Bellen via VoIP heeft veel voordelen:

Flexibiliteit en kosten besparing zijn daarvan de grootste. A&M ICT Beheer levert VoIP telefonie voor de zakelijke markt, met name voor MKB bedrijven.

VoIP, kosten en besparingen

Meer telecom minder kosten

Bellen via VoIP is niet alleen een stuk voordeliger, het geeft uw organisatie ook veel meer mogelijkheden. VoIP telefonie maakt uw organisatie daardoor beter bereikbaar.

Een overzicht van de beste oplossing voor uw bedrijf? Een offerte is vrijblijvend en ontvangt u binnen een werkdag!

Meer informatie over prijsinformatie en tarieven? Offerte? morgen in uw mail!

Hosted telefonie of VoIP-centrale? 

Wilt u als bedrijf gebruik maken van VoIP telefonie, dan kunt u kiezen uit twee opties:

  1. Telefonie via een “hosted platform”
  2. Telefonie via een eigen VoIP centrale

Bij hosted VoIP maakt u gebruik van een stukje van ons telefonieplatform. A&M ICT beheer verzorgt het onderhoud, de upgrades en back-ups. Het enige dat u hoeft te doen is uw toestel aansluiten op uw internetverbinding en een belplan instellen.

Heeft u een eigen VoIP- of IP centrale? Dan kunt u een VoIP-trunk ( ook wel SIP-trunks genoemd) afnemen bij A&M ICT beheer. Een trunk is een registratie van jouw VoIP-centrale met ons VoIP platform, waarvoor u zelf het onderhoud, de upgrades en back-ups verzorgt. De koppeling met ons platform kan ieder gewenst aantal lijnen hebben. Heeft u een eigen centrale en wilt u een trunk afnemen bij A&M ICT beheer?  Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Standaard inbegrepen diensten

Als klant van A&M ICT beheer kunt u standaard gebruik maken van vele handige gratis diensten, zoals het instellen belgroepen en doorschakelen naar een ander vast of mobiel telefoonnummer.

Daarnaast kunt u uw telefoniediensten voor een aantrekkelijke prijs verder uitbreiden met modules zoals een wachtrijfunctionaliteit of een keuzemenu. Voor meer vragen hierover neem contact op met A&M ICT beheer.

Voor vertrouwen in Uw automatisering.

Heeft u vragen en/of wilt u support neem dan contact met ons op: helpdesk@aenm.nl

Twijfel niet om ons telefonisch te bereiken op 072 – 571 98 99, wij staan klaar voor al Uw vragen!

Back to Top

2019 © Gemaakt door A&M ICT beheer