ONS TEAM.

Ons team bestaat uit specialistische professionals die altijd voor u klaar staan.

Yannick ManirambonaIT Support medewerker
Mijn werk is ook mijn hobby, ik heb dus niet echt voorkeur voor bepaalde werkzaamheden. Zolang ik de klant blij kan maken met het oplossen van het probleem.
Isabel DoodemanCommercieel Administratief
Geen dag is hetzelfde bij A&M, ‘never a dull moment’ en de variatie in mijn werkzaamheden houdt het boeiend.
De enorme vrijheid om mijn eigen werktijd in te delen is echt super fijn, geven en nemen aan beide kanten, dan is er heel veel mogelijk, zelfs werken vanaf een vakantie-adres in het buitenland.
Raya DelisHelpdesk Coördinator
Mijn uitdaging is het in goede banen leiden van de helpdesk en daarmee klanten tevreden stellen. Het regelen, coördineren, plannen en aanpakken is hetgeen wat mij op het lijf geschreven staat. Ohja een offerte zal je ook nog wel eens van mijn ontvangen.
Niels van MeerendonkJunior IT Engineer
Ik vind het leuk om mij te verdiepen in Windows en om on-site werkzaamheden te verrichten. Het klantcontact en helpen van klanten vind ik het leukste deel van mijn werk.
Joost van der BijIT Support medewerker
Ik houdt mij bezig met de planning en werkvoorbereiding, verder doe ik allround werkzaamheden en bewaak het overzicht van back-up en netwerk.
Damiën LensinkIT Engineer
Ik vind het mooi als een IT oplossing het werk van mensen makkelijker en leuker maakt. Daarnaast duik ik graag de diepte in van complexe IT omgevingen. Interesses in Cyber Security.
Eric VerhaegIT System Engineer
Mijn interesse ligt vooral bij servers, werkstations en het opzetten van een soepel werkend systeem voor zowel klanten als A&M.
Edwin DelisDirectie
Mijn specialiteiten zijn uitgebreide offertes maken, veel praten en oplossingsgericht denken.?
Bert HoogschagenTechnisch directeur
Ik zorg ervoor dat het technische team de tools heeft om te kunnen werken en help ook mee op de helpdesk en in het veld.
HomeWie wij zijn

WIE WIJ ZIJN.

Wij zijn fulltime systeembeheerders voor een parttime prijs. Het maakt voor ons niet uit of uw bedrijf nu 3 of 50 werkplekken heeft, wij staan garant voor kostenbesparing op uw (automatiserings)kosten.

A&M Netwerkpartners is in 1998 ontstaan uit Agrotheek Automatisering en Montana Systemen. Agrotheek Automatisering kent zijn historie in de technische ondersteuning van de agrarische bedrijfstak en Montana Systemen is van oorsprong een organisatie gericht op ICT dienstverlening. Sinds 1998 is A&M Netwerkpartners een vertrouwde organisatie in de regio Noord Holland Noord. Vanaf 2012 gebruiken we de naam A&M ICT Beheer om meer duidelijkheid te scheppen. Wij bieden een verscheidenheid aan producten en diensten gericht op de probleemloos werken binnen het midden- en kleinbedrijf. Graag vertellen wij u meer over onze dienstverlening tijdens een persoonlijk gesprek, de koffie staat altijd klaar!

Informatie en Communicatie Technologie (alles wat te maken heeft met computers en communicatie)

Voice over IP (spraak via internet of dataverbinding)

Agrotheek & Montana (samengaan van twee bedrijven op 1 juli 1998)